Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy bardzo ją lubią. Na moich Urodzinach znika błyskawicznie ;]
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17723
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1823
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15479
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6493
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17723
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1823
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15479
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6493
Składniki
Jajka gotuję na twardo. Odcedzam, studzę w zimnej wodzie. Następnie obieram i kroję w drobną kostkę. Por i natkę, osuszam.
Odkładam trochę natki do dekoracji, a resztę razem z porem grubo siekam. Ogórki kroję w kosteczkę. Szynkę kroję w plasterki, a następnie w cienkie paski.
Kukurydzę osączam, mieszam z pokrojonymi składnikami. Przyprawiam solą i pieprzem. Polewam majonezem, mieszam.
Liście cykorii układam w miseczce, tak aby utworzyły koronę. Przekładam sałatkę. Dekoruję natką.
Porcja zawiera 425 kcal.