Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Pomidory i ogórka pokroić w kostkę. Makaron z zupki pokruszyć wraz z przyprawą UWAGA- bez tego oleju). Wszystkie składniki wymieszać ze sobą i odstawić na ok. godzinę- aby makaron napęczniał dzięki sokom z ogórka i pomidorów.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

monisia311285 02 października 2008Zgłoś do usunięcia
też znam tą sałatkę, również z ugotowanym wcześniej makaronem bez przybraw, z majonezem ale za to z papryką, jest super0 Kto głosował? | Odpowiedz

Kasia_bhr 14 sierpnia 2008Zgłoś do usunięcia
co do tej salatki z zupki chinskiej . dolonosc dodawania do niej produktow jest nie zliczona ja polecam z szynka, serem (najlepiej ostrym) i selerem marynowany oraz kukrydza + majonez i odrobina pieprzu. uprzednio dolac nie wielka ilosc wody do rozkruszonego makaronu bez dodatkow ktore zawiera zupka :) . Smacznego0 Kto głosował? | Odpowiedz