Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie to podobno najzdrowsze ryby. Ja je uwielbiam i odkrywam na nowo na inne sposoby niż śmietana z zielonym groszkiem. Są zdecydowane w smaku więc mozna je zarówno łagodzić jak i podkreślać ich zdecydowany smak. Lubiącym południowe smaki mój przepis powinien smakować. Spróbujcie!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358273
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 192
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358273
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 192
Składniki
Śledzia kroimy w kawałki i przekładamy do szklanego naczynia. Dodajemy pokrojoną w cienkie piórka cebulę i drobniutko siekany czosnek. Siekamy pietruszkę i pomidory suszone. Całość dodajemy do śledzia i dokladnie mieszamy z dużą ilością pieprzu świeżo zmielonego, oliwą z oliwek i oliwą z pomidorów suszonych. Na koniec obsypujemy startym na grubym tarle Parmezanem. Dekorujemy świeżymi listkami mięty. Smacznego!