Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie to podobno najzdrowsze ryby. Ja je uwielbiam i odkrywam na nowo na inne sposoby niż śmietana z zielonym groszkiem. Są zdecydowane w smaku więc mozna je zarówno łagodzić jak i podkreślać ich zdecydowany smak. Lubiącym południowe smaki mój przepis powinien smakować. Spróbujcie!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 710
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 710
Składniki
Śledzia kroimy w kawałki i przekładamy do szklanego naczynia. Dodajemy pokrojoną w cienkie piórka cebulę i drobniutko siekany czosnek. Siekamy pietruszkę i pomidory suszone. Całość dodajemy do śledzia i dokladnie mieszamy z dużą ilością pieprzu świeżo zmielonego, oliwą z oliwek i oliwą z pomidorów suszonych. Na koniec obsypujemy startym na grubym tarle Parmezanem. Dekorujemy świeżymi listkami mięty. Smacznego!