Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, nie drogie i lekkostrawne. Dla osób z problemami trawiennymi.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 566
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 429
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1533
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 566
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 429
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1533
Składniki
Śledzie wymoczyć, by nie były bardzo słone, pokroić na kawałki lub zrolować. Marchew pokroić w plastry, cebulę w półplasterki. Włożyć wszystkie składniki oprócz śledzi do niedużego garnka zalać wodą, dodać olej i gotować, aż marchew będzie miękka. Następnie ostudzić (może być lekko ciepła) i zalać śledzie uprzednio włożone do słoja. Odstawić na 2-3 godz. Najlepsze są następnego dnia. Smacznego.