Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, nie drogie i lekkostrawne. Dla osób z problemami trawiennymi.
Aromatyczne śledzie z pomidorowym nadzieniem zanurzone w oleju rzepakowym.
Odsłon: 833
Pyszne śledzie w śmietanie nie może ich zabraknąć na naszym świątecznym stole .
Odsłon: 2102
Znudziły Ci się zwykłe mielone, szukasz jakieś odmiany smakowej, oto przepis...
Odsłon: 224
Znudziły Ci się zwykłe mielone, szukasz jakieś odmiany smakowej, oto przepis...
Odsłon: 224
Składniki
Śledzie wymoczyć, by nie były bardzo słone, pokroić na kawałki lub zrolować. Marchew pokroić w plastry, cebulę w półplasterki. Włożyć wszystkie składniki oprócz śledzi do niedużego garnka zalać wodą, dodać olej i gotować, aż marchew będzie miękka. Następnie ostudzić (może być lekko ciepła) i zalać śledzie uprzednio włożone do słoja. Odstawić na 2-3 godz. Najlepsze są następnego dnia. Smacznego.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Przekąski
Szpinak w cieście francuskim
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 2464
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Szybka , smaczna i tradycyjna przekąska , idealna na spotkania towarzyskie cz...
Odsłon: 472