Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne śledziki doskonałe jako zakąska.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Śledzie wymoczyć w zimnej wodzie .Kilkakrotnie wymieniając wodę , osobiście mocze czterokrotnie co 1,5 godziny.
Wszystkie składniki pokroić drobno.Śledzie w kawałki wg.uznania. Cebule i ogórki w kostkę.
Wszystkie składniki układać warstwami w pojemniku [ najlepiej w szklanej misce] .Wszystkie warstwy śledzia oprószyć świeżo mielonym pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Całość zalać dobrej jakości olejem. Odłożyć w chłodne miejsce nna 24 godziny .Smacznego