Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2935
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 885
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6757
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2935
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 885
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6757
Składniki
Paprykę kroimy na kawałki , cukinię i cebulę w grubsze plasterki , pieczarki mniejsze na pół ,a większe na 4 części ,boczek w grubsze kawałki . Przyprawę do grilla i paprykę mieszamy razem , posypujemy wszystkie składniki ,aby był każdy kawałek w przyprawie . Następnie nadziewamy na przemian według uznania . Smażymy na rozgrzanym głębokim tłuszczu z każdej strony . Układamy na blaszkę i pieczemy ok 20 min lub grillujemy . Powinno wyjść ok . 35 szaszłyków .