Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 169
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 136
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 56
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 73
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 169
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 136
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 56
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 73
Składniki
Paprykę kroimy na kawałki , cukinię i cebulę w grubsze plasterki , pieczarki mniejsze na pół ,a większe na 4 części ,boczek w grubsze kawałki . Przyprawę do grilla i paprykę mieszamy razem , posypujemy wszystkie składniki ,aby był każdy kawałek w przyprawie . Następnie nadziewamy na przemian według uznania . Smażymy na rozgrzanym głębokim tłuszczu z każdej strony . Układamy na blaszkę i pieczemy ok 20 min lub grillujemy . Powinno wyjść ok . 35 szaszłyków .