Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przyrządzeniu i smaczne :)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 754
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424924
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10684
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336960
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 754
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424924
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10684
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336960
Składniki
Kapustę uszatkować drobno,wrzucić do garnka,dodać mielone,wypłukany surowy ryż i resztę składników.
Wyrobić jak ciasto,formować małe kotleciki i obsmażać z obu stron.
Ułożyć w garnku i zalać wodą,aby były nakryte,wrzucić 2 kostki rosołowe,gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Na tej wodzie zrobić później sos.