Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przyrządzeniu i smaczne :)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7842
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1013
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13597
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7842
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1013
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13597
Składniki
Kapustę uszatkować drobno,wrzucić do garnka,dodać mielone,wypłukany surowy ryż i resztę składników.
Wyrobić jak ciasto,formować małe kotleciki i obsmażać z obu stron.
Ułożyć w garnku i zalać wodą,aby były nakryte,wrzucić 2 kostki rosołowe,gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Na tej wodzie zrobić później sos.