Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 11-07-2012
Smaczne Zapraszam na mojego bloga by zobaczyć moją największą pasję http://pearllart.blogspot.com/
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3005
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 507
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3005
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 507
Składniki
wyrabiamy ciasto, wkładamy go na godzine do lodówki, w tym czasie dusimy pieczarki z cebulka. Schłodzone ciasto wałkujemy,układamy w formie do tary pieczemy 10 minut w 190 stopniach, nastepnie nakładamy farsz, posypujemy żółtym serem i pieczemy około 30 minut w 150 stopniach