Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 11-07-2012
Smaczne Zapraszam na mojego bloga by zobaczyć moją największą pasję http://pearllart.blogspot.com/
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1257
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 626
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1257
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 626
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Składniki
wyrabiamy ciasto, wkładamy go na godzine do lodówki, w tym czasie dusimy pieczarki z cebulka. Schłodzone ciasto wałkujemy,układamy w formie do tary pieczemy 10 minut w 190 stopniach, nastepnie nakładamy farsz, posypujemy żółtym serem i pieczemy około 30 minut w 150 stopniach