Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz przekąska przy czytaniu książki
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2922
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 573
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3668
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 238
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 330
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2922
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 573
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3668
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 238
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 330
Składniki
Cukinię umyj, obierz i przekrój wzdłuż aby wybrać pestki, pokrój w plastry (można skrobaczką do jarzyn aby były cienkie). Wymieszać oliwę z oliwek wraz z przyprawami i następnie wymieszaj z pokrojoną cukinią. Odstaw w chłodne miejsce na 30 min. Następnie ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piecz ok. 20-30 minut w temp. 180-200 stopni. Smacznego:)