Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz przekąska przy czytaniu książki
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Cukinię umyj, obierz i przekrój wzdłuż aby wybrać pestki, pokrój w plastry (można skrobaczką do jarzyn aby były cienkie). Wymieszać oliwę z oliwek wraz z przyprawami i następnie wymieszaj z pokrojoną cukinią. Odstaw w chłodne miejsce na 30 min. Następnie ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piecz ok. 20-30 minut w temp. 180-200 stopni. Smacznego:)