Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz przekąska przy czytaniu książki
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1723
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1723
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Składniki
Cukinię umyj, obierz i przekrój wzdłuż aby wybrać pestki, pokrój w plastry (można skrobaczką do jarzyn aby były cienkie). Wymieszać oliwę z oliwek wraz z przyprawami i następnie wymieszaj z pokrojoną cukinią. Odstaw w chłodne miejsce na 30 min. Następnie ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piecz ok. 20-30 minut w temp. 180-200 stopni. Smacznego:)