Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wypas dla kogoś kto kocha śmietanę i pomidorki:) bardzo pożywna.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1709
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15069
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2258
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8864
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1709
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15069
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2258
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8864
Składniki
gotujemy pierś razem z kostka warzywna, po ugotowaniu mięsa wyciągamy i kroimy w drobne kawałki. dodajemy pomidory krojone, pomidory sparzone bez skórek(pokrojone), przecier pomidorowy i jeszcze trochę gotujemy. dodajemy pokrojone mięsko i śmietany ale tak aby zupa się nam nie zważyła, najlepiej po trochu ciągle mieszając. Gotowe:) w drugim garnku gotujemy makaron wg przepisu na opakowaniu:) smacznego:)