Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba mój ulubiony dodatek do obiadu, szczególnie do mielonych.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1725
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15138
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3721
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8929
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1725
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15138
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3721
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8929
Składniki
Buraczki zagotowałem w skórce, obrałem (skórka schodzi sama) a następnie starłem na dużych oczkach. Cebule podsmażyłem na złoto, dosypałem mąki, zarumieniłem a następnie wymieszałem z buraczkami.
Dodałem resztę przypraw, Podawałem na gorąco.