Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba mój ulubiony dodatek do obiadu, szczególnie do mielonych.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1654
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1430
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1580
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1654
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1430
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1580
Składniki
Buraczki zagotowałem w skórce, obrałem (skórka schodzi sama) a następnie starłem na dużych oczkach. Cebule podsmażyłem na złoto, dosypałem mąki, zarumieniłem a następnie wymieszałem z buraczkami.
Dodałem resztę przypraw, Podawałem na gorąco.