Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 384
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 384
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Składniki
AWOKADO OBRAC, USUNAC PESTKI. MIAZSZ OWOCOW AWOKADO I MORELI Z PUSZKI POKROIC W KOSTKE.SALATKE UMYC, OSUSZYC I PORWAC NA KAWALKI. PESTKI SLONECZNIKA ZRUMIENIC NA SUCHEJ PATELNI. JOGURT NATURALNY UTRZEC Z OLEJEM, DOPRAWIC SOKIEM Z 1CYTRYNY, SOLA, CUKREM, PIEPRZEM .SALATKE POLAC SOSEM POSYPAC PESTKAMI SLONECZNIKA I LISTKAMI KOLENDRY