Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA SAłATKA NA IMPREZY....
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 972
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4591
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1238
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 972
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4591
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1238
Składniki
ZALEWA-2 szklanki wody,7 łyżek octu,4 łyżki cukru,1/2 szklanki oleju,koncentrat pomidorowy,5 łyżek ostrego ketchupu,3 ziarna ziela angielskiego,3 listki laurowe,sól,pieprz. Rybę podzielić na małe kawałki,smażyć w typowej panierce(tarta bułka+jajko),ogórki i papryki pokroić w kostkę.W garnku wyłożyć warstwami -usmażona rybę,papryke,ogórki (3 warstwy).Zalać gorącą zalewą.Po ostudzeniu odstawić na 24 h w chłodne miejsce.Zalewę wcześniej gotować 10 min. na malym ogniu. SMACZNEGO