Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA SAłATKA NA IMPREZY....
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
ZALEWA-2 szklanki wody,7 łyżek octu,4 łyżki cukru,1/2 szklanki oleju,koncentrat pomidorowy,5 łyżek ostrego ketchupu,3 ziarna ziela angielskiego,3 listki laurowe,sól,pieprz. Rybę podzielić na małe kawałki,smażyć w typowej panierce(tarta bułka+jajko),ogórki i papryki pokroić w kostkę.W garnku wyłożyć warstwami -usmażona rybę,papryke,ogórki (3 warstwy).Zalać gorącą zalewą.Po ostudzeniu odstawić na 24 h w chłodne miejsce.Zalewę wcześniej gotować 10 min. na malym ogniu. SMACZNEGO