Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA SAłATKA NA IMPREZY....
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 850
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5833
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9661
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 850
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5833
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9661
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Składniki
ZALEWA-2 szklanki wody,7 łyżek octu,4 łyżki cukru,1/2 szklanki oleju,koncentrat pomidorowy,5 łyżek ostrego ketchupu,3 ziarna ziela angielskiego,3 listki laurowe,sól,pieprz. Rybę podzielić na małe kawałki,smażyć w typowej panierce(tarta bułka+jajko),ogórki i papryki pokroić w kostkę.W garnku wyłożyć warstwami -usmażona rybę,papryke,ogórki (3 warstwy).Zalać gorącą zalewą.Po ostudzeniu odstawić na 24 h w chłodne miejsce.Zalewę wcześniej gotować 10 min. na malym ogniu. SMACZNEGO