Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA SAłATKA NA IMPREZY....
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 604
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1012
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 203
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2733
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 604
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1012
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 203
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2733
Składniki
ZALEWA-2 szklanki wody,7 łyżek octu,4 łyżki cukru,1/2 szklanki oleju,koncentrat pomidorowy,5 łyżek ostrego ketchupu,3 ziarna ziela angielskiego,3 listki laurowe,sól,pieprz. Rybę podzielić na małe kawałki,smażyć w typowej panierce(tarta bułka+jajko),ogórki i papryki pokroić w kostkę.W garnku wyłożyć warstwami -usmażona rybę,papryke,ogórki (3 warstwy).Zalać gorącą zalewą.Po ostudzeniu odstawić na 24 h w chłodne miejsce.Zalewę wcześniej gotować 10 min. na malym ogniu. SMACZNEGO