Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, oryginalny smak, pasuje jako danie samodzielne lub jako dodatek do dan mięsnych.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Składniki
kapuste poszatkowac, pomidory pokroić w drobną kostkę, oliwki rozdrobnic wg uznania,orzechy pokroic drobno,część zmiażdżyć,czosnek drobniutko pokroić,ser w troche grubszą kostkę niż avocado.
Kapuste zmieszac z sola, pieprzem, ręką wyrobić.Dołaczyć pozostałe skladniki oprocz avocado, wymieszac, dodac majonez,na końcu avocado, rownież wymieszać ostrożnie.Przykryć pojemnik, wstawic do lodówki na parę godzin, najlepiej przygotowac dzien wcześniej-"przejdzie smakami".Smacznego!