Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, oryginalny smak, pasuje jako danie samodzielne lub jako dodatek do dan mięsnych.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
kapuste poszatkowac, pomidory pokroić w drobną kostkę, oliwki rozdrobnic wg uznania,orzechy pokroic drobno,część zmiażdżyć,czosnek drobniutko pokroić,ser w troche grubszą kostkę niż avocado.
Kapuste zmieszac z sola, pieprzem, ręką wyrobić.Dołaczyć pozostałe skladniki oprocz avocado, wymieszac, dodac majonez,na końcu avocado, rownież wymieszać ostrożnie.Przykryć pojemnik, wstawic do lodówki na parę godzin, najlepiej przygotowac dzien wcześniej-"przejdzie smakami".Smacznego!