Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, oryginalny smak, pasuje jako danie samodzielne lub jako dodatek do dan mięsnych.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9552
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4431
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 185
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20820
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9552
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4431
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 185
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20820
Składniki
kapuste poszatkowac, pomidory pokroić w drobną kostkę, oliwki rozdrobnic wg uznania,orzechy pokroic drobno,część zmiażdżyć,czosnek drobniutko pokroić,ser w troche grubszą kostkę niż avocado.
Kapuste zmieszac z sola, pieprzem, ręką wyrobić.Dołaczyć pozostałe skladniki oprocz avocado, wymieszac, dodac majonez,na końcu avocado, rownież wymieszać ostrożnie.Przykryć pojemnik, wstawic do lodówki na parę godzin, najlepiej przygotowac dzien wcześniej-"przejdzie smakami".Smacznego!