Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna sałatka dla miłośników szpinaku i sera gorgonzola
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3618
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3783
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 351
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 643
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3618
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3783
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 351
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 643
Składniki
Szpinak baby,gruszke,papryczkę chilli i pomidory umyc i osuszyc. Boczek pokroic w cienkie paseczki przesmazyc na skwarki i odstawic do wystygniecia i odsaczenia z tłuszczu.
Wszystkie warzywa i ser pokroic w kostke,szpinak w paseczki. Wszystkie skladniki wrzucić do miski,dosypac ostygniete i odsączone skwarki z boczku wymieszac.Na samym końcu polac sosem z 2-3 łyzek sosu balsamicznego (nie octu),2-3 łyżkami sosu sojowego i 2-3łyzkami oliwy(proporcje sosu wg uznania) wszystko polac sosem i jeszcze raz wymieszac. Pycha polecam