Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna sałatka dla miłośników szpinaku i sera gorgonzola
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 347
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 775
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 116
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 288
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 347
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 775
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 116
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 288
Składniki
Szpinak baby,gruszke,papryczkę chilli i pomidory umyc i osuszyc. Boczek pokroic w cienkie paseczki przesmazyc na skwarki i odstawic do wystygniecia i odsaczenia z tłuszczu.
Wszystkie warzywa i ser pokroic w kostke,szpinak w paseczki. Wszystkie skladniki wrzucić do miski,dosypac ostygniete i odsączone skwarki z boczku wymieszac.Na samym końcu polac sosem z 2-3 łyzek sosu balsamicznego (nie octu),2-3 łyżkami sosu sojowego i 2-3łyzkami oliwy(proporcje sosu wg uznania) wszystko polac sosem i jeszcze raz wymieszac. Pycha polecam