Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna sałatka dla miłośników szpinaku i sera gorgonzola
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Szpinak baby,gruszke,papryczkę chilli i pomidory umyc i osuszyc. Boczek pokroic w cienkie paseczki przesmazyc na skwarki i odstawic do wystygniecia i odsaczenia z tłuszczu.
Wszystkie warzywa i ser pokroic w kostke,szpinak w paseczki. Wszystkie skladniki wrzucić do miski,dosypac ostygniete i odsączone skwarki z boczku wymieszac.Na samym końcu polac sosem z 2-3 łyzek sosu balsamicznego (nie octu),2-3 łyżkami sosu sojowego i 2-3łyzkami oliwy(proporcje sosu wg uznania) wszystko polac sosem i jeszcze raz wymieszac. Pycha polecam