Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna sałatka dla miłośników szpinaku i sera gorgonzola
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Szpinak baby,gruszke,papryczkę chilli i pomidory umyc i osuszyc. Boczek pokroic w cienkie paseczki przesmazyc na skwarki i odstawic do wystygniecia i odsaczenia z tłuszczu.
Wszystkie warzywa i ser pokroic w kostke,szpinak w paseczki. Wszystkie skladniki wrzucić do miski,dosypac ostygniete i odsączone skwarki z boczku wymieszac.Na samym końcu polac sosem z 2-3 łyzek sosu balsamicznego (nie octu),2-3 łyżkami sosu sojowego i 2-3łyzkami oliwy(proporcje sosu wg uznania) wszystko polac sosem i jeszcze raz wymieszac. Pycha polecam