Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 829
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 829
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
Mięso kroimy w kostkę smażymy na oleju dodajemy przyprawę do gyrosa.Odstawiamy do ostudzenia. Ogórki i cebule kroimy w kostkę.Gdy mięso wystygnie przekładamy do miski i układamy warstwowo ogórki cebule majonez ketchup kukurydze i na górę kapustę pekińską.
Smacznego !