Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekładana sałatka warzywna z mięsem kurczaka.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w cienkie paski dodajemy do nich przyprawę kebab, troszkę bazylii i odstawiamy na 2-3 godziny. Po tym czasie smażymy dodając na patelnię troszkę magii.
Gdy mięso ostygnie wykładamy na spód miski i polewamy keczupem pikantnym. Na polane keczupem mięso kładziemy drobno posiekaną cebulę.
Na cebulę kładziemy majonez
Dalszą warstwą jest po kolei kukurydza, papryka, ogórek konserwowy i ogórek kiszony oraz jajka.
Na jajka kładziemy majonez a na majonez poszatkowaną kapustę pekińską.