Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113067
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113067
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Składniki
AWOKADO OBIERAMY, WYJMUJEMY PESTKĘ, DOSYĆ DROBNO KROIMY I SKRAPIAMY SOKIEM Z CYTRYNY, BY MIĄŻSZ NIE ŚCIEMNIAŁ.
POMIDORY SIEKAMY.
SZYNKĘ KROIMY W PASKI I PODSMAŻAMY NA OLIWIE DO ZRUMIENIENIA.
ŁĄCZYMY ZE SOBĄ OLIWKI, AWOKADO, SAŁATĘ, POMIDORY, SZYNKĘ, GROSZEK, OLIWĘ I SOK Z CYTRYNY.
DOPRAWIAMY DO SMAKU PIEPRZEM I SOLĄ, SCHŁADZAMY W LODÓWCE I PODAJEMY Z GRZANKAMI.
SMACZNEGO:)