Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
AWOKADO OBIERAMY, WYJMUJEMY PESTKĘ, DOSYĆ DROBNO KROIMY I SKRAPIAMY SOKIEM Z CYTRYNY, BY MIĄŻSZ NIE ŚCIEMNIAŁ.
POMIDORY SIEKAMY.
SZYNKĘ KROIMY W PASKI I PODSMAŻAMY NA OLIWIE DO ZRUMIENIENIA.
ŁĄCZYMY ZE SOBĄ OLIWKI, AWOKADO, SAŁATĘ, POMIDORY, SZYNKĘ, GROSZEK, OLIWĘ I SOK Z CYTRYNY.
DOPRAWIAMY DO SMAKU PIEPRZEM I SOLĄ, SCHŁADZAMY W LODÓWCE I PODAJEMY Z GRZANKAMI.
SMACZNEGO:)