Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6575
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2093
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6575
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2093
 
         
        Składniki
AWOKADO OBIERAMY, WYJMUJEMY PESTKĘ, DOSYĆ DROBNO KROIMY I SKRAPIAMY SOKIEM Z CYTRYNY, BY MIĄŻSZ NIE ŚCIEMNIAŁ.
POMIDORY SIEKAMY.
SZYNKĘ KROIMY W PASKI I PODSMAŻAMY NA OLIWIE DO ZRUMIENIENIA.
ŁĄCZYMY ZE SOBĄ OLIWKI, AWOKADO, SAŁATĘ, POMIDORY, SZYNKĘ, GROSZEK, OLIWĘ I SOK Z CYTRYNY.
DOPRAWIAMY DO SMAKU PIEPRZEM I SOLĄ, SCHŁADZAMY W LODÓWCE I PODAJEMY Z GRZANKAMI.
SMACZNEGO:)