Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tradycyjna salatka na rozne okazje
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Kartofle,marchew i pietruszke gotujemy w lupinkach.Jaja gotujemy na twardo.Po ostygnieciu obieramy i kroimy w kostke.
Jablka obieramy i kroimy w kostke razem z cebula i ogorkami.Wszystkie skladniki przekladamy do duzej miski.
Do pokrojonych warzyw dodajemy zielony groszek,musztarde,majonez,sol i pieprz.Dokladnie mieszamy.Przekladamy do salaterki i.....SMACZNEGO!