Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to szybka i "PYSZNA" sałatka z gyrosem.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 807
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425252
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10757
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 807
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425252
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10757
Składniki
Pokrój kurczaka w kostkę , następnie wrzuć do małego rondelka i dodać troszkę oliwy.Smażyć aż woda się wygotuje z kurczaka.Dodać dwie lub trzy łyżki przyprawy kebab-gyros.I na małym ogniu około 5 minut smażyć razem z przyprawą. Odstawić mięso aby było zimne.
Na spód miski wyłożyć kebab-gyros i polać ketchupem i układać warstwami. 1.Ogórki korniszone 2 Kukurydza 3.Drobno pokrojona kapusta pekińska 4.Majonez 5.kołderka startego żółtego sera ODSTAWIĆ DO LODÓWKI NA 2 GODZINY! Smacznego !