Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30969
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3659
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4986
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30969
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3659
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4986
Składniki
Wędlinę kroimy w paseczki. Paprykę myjemy, usuwamy gniazdo nasienne, miąższ kroimy w drobną kostkę. Pomidory myjemy, kroimy w ćwiartki.
Mozzarellę lub fetę osączamy z zalewy. Z opłukanej bazylii obrywamy listki, część odkładamy do dekoracji, pozostałe grubo siekamy.
Makaron mieszamy ze wszystkimi składnikami i polewamy sosem przygotowanym w/g przepisu na opakowaniu.