Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mnie smakowało, mojej siostrze też ;) zanim wpadłam na pomysł, żeby zrobić zdjęcie, zjadłyśmy wszystko...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8443
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8443
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Składniki
Ziemniaki i jajka pokroić w plasterki, cebulę w piórka, pomidor na cząstki, sałatę porwać na mniejsze kawałki, koperek posiekać. Tuńczyka odsączyć z zalewy.
Wszystkie składniki wymieszać z dodatkiem majonezu i przypraw. Smacznego