Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużą makrelę obrać ze skóry i ości, drobno posiekać lub zmielić dodać mieszając kilka kropli soku z cytryny i /lub 1 łyżeczkę musztardy. Następnie dodać szczyptę kurkumy, odrobinę tymianku, 1 łyżkę majonezu i dużą cebulę drobno pokrojoną. Posypać pieprzem białym lub czarnym, pieprzem ziołowym i solą wg uznania. Wszystko wymieszać i uformować rybkę. Do dekoracji użyłam ogórki kwaszone i czerwoną paprykę.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1537
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1198
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1537
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1198
Składniki
Dużą makrelę obrać ze skóry i ości, drobno posiekać lub zmielić, dodać mieszając kilka kropli soku z cytryny i /lub 1 łyżeczkę musztardy. Następnie dodać szczyptę kurkumy, odrobinę tymianku, 1 łyżkę majonezu i dużą cebulę drobno pokrojoną. Posypać pieprzem białym lub czarnym, pieprzem ziołowym i solą wg uznania. Wszystko wymieszać i uformować rybkę. Do dekoracji użyłam ogórki kwaszone i czerwoną paprykę.