Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużą makrelę obrać ze skóry i ości, drobno posiekać lub zmielić dodać mieszając kilka kropli soku z cytryny i /lub 1 łyżeczkę musztardy. Następnie dodać szczyptę kurkumy, odrobinę tymianku, 1 łyżkę majonezu i dużą cebulę drobno pokrojoną. Posypać pieprzem białym lub czarnym, pieprzem ziołowym i solą wg uznania. Wszystko wymieszać i uformować rybkę. Do dekoracji użyłam ogórki kwaszone i czerwoną paprykę.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13805
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1586
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15406
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6287
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13805
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1586
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15406
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6287
Składniki
Dużą makrelę obrać ze skóry i ości, drobno posiekać lub zmielić, dodać mieszając kilka kropli soku z cytryny i /lub 1 łyżeczkę musztardy. Następnie dodać szczyptę kurkumy, odrobinę tymianku, 1 łyżkę majonezu i dużą cebulę drobno pokrojoną. Posypać pieprzem białym lub czarnym, pieprzem ziołowym i solą wg uznania. Wszystko wymieszać i uformować rybkę. Do dekoracji użyłam ogórki kwaszone i czerwoną paprykę.