Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużą makrelę obrać ze skóry i ości, drobno posiekać lub zmielić dodać mieszając kilka kropli soku z cytryny i /lub 1 łyżeczkę musztardy. Następnie dodać szczyptę kurkumy, odrobinę tymianku, 1 łyżkę majonezu i dużą cebulę drobno pokrojoną. Posypać pieprzem białym lub czarnym, pieprzem ziołowym i solą wg uznania. Wszystko wymieszać i uformować rybkę. Do dekoracji użyłam ogórki kwaszone i czerwoną paprykę.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1266
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420759
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1864
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1266
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420759
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1864
Składniki
Dużą makrelę obrać ze skóry i ości, drobno posiekać lub zmielić, dodać mieszając kilka kropli soku z cytryny i /lub 1 łyżeczkę musztardy. Następnie dodać szczyptę kurkumy, odrobinę tymianku, 1 łyżkę majonezu i dużą cebulę drobno pokrojoną. Posypać pieprzem białym lub czarnym, pieprzem ziołowym i solą wg uznania. Wszystko wymieszać i uformować rybkę. Do dekoracji użyłam ogórki kwaszone i czerwoną paprykę.