Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużą makrelę obrać ze skóry i ości, drobno posiekać lub zmielić dodać mieszając kilka kropli soku z cytryny i /lub 1 łyżeczkę musztardy. Następnie dodać szczyptę kurkumy, odrobinę tymianku, 1 łyżkę majonezu i dużą cebulę drobno pokrojoną. Posypać pieprzem białym lub czarnym, pieprzem ziołowym i solą wg uznania. Wszystko wymieszać i uformować rybkę. Do dekoracji użyłam ogórki kwaszone i czerwoną paprykę.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3558
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 378
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1783
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3558
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 378
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1783
Składniki
Dużą makrelę obrać ze skóry i ości, drobno posiekać lub zmielić, dodać mieszając kilka kropli soku z cytryny i /lub 1 łyżeczkę musztardy. Następnie dodać szczyptę kurkumy, odrobinę tymianku, 1 łyżkę majonezu i dużą cebulę drobno pokrojoną. Posypać pieprzem białym lub czarnym, pieprzem ziołowym i solą wg uznania. Wszystko wymieszać i uformować rybkę. Do dekoracji użyłam ogórki kwaszone i czerwoną paprykę.