Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 856
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12635
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 856
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12635
Składniki
ogórki przekroić na pół i szatkować drobno na tzw.półkola, w podobny sposób pieczarki, jajka.Cebulę można pokroić w podobny sposób lub jeśli ktoś wolli na drobniejsze kawałki.Cebulę po zszatkowaniu przełożyć do osobnego naczynia posolić i przed wymieszaniem z pozostałymi składnikami odsączyć.Wszystko razem wymieszać. W osobnym talerzyku wymieszać razem śmietanę, majonez, przecier(keczup),sóli pieprz (powinna to być konsystencja budyniu), następnie wymieszać razem z pozostałymi składnikami i odstawić do lodówki na ok. pół godziny. Życzę smacznego