Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12545
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1419
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13579
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5725
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12545
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1419
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13579
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5725
Składniki
ogórki przekroić na pół i szatkować drobno na tzw.półkola, w podobny sposób pieczarki, jajka.Cebulę można pokroić w podobny sposób lub jeśli ktoś wolli na drobniejsze kawałki.Cebulę po zszatkowaniu przełożyć do osobnego naczynia posolić i przed wymieszaniem z pozostałymi składnikami odsączyć.Wszystko razem wymieszać. W osobnym talerzyku wymieszać razem śmietanę, majonez, przecier(keczup),sóli pieprz (powinna to być konsystencja budyniu), następnie wymieszać razem z pozostałymi składnikami i odstawić do lodówki na ok. pół godziny. Życzę smacznego