Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z dużą ilością warzyw jak i kaszy jest bogata w witaminy.
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 16
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1021
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 356
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29704
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 16
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1021
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 356
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29704
Składniki
Kaszę jęczmienną w saszetce ugotować wg przepisu, odcedzić i ostudzić. Seler, marchewkę, pietruszkę obrać, umyć i ugotować w osolonej wodzie. Groszek i kukurydzę wysypać na sito, aby odciekło z zalewy.
Wszystkie ugotowane warzywa oraz jabłka i ogórki obrane ze skóry, cebulę obraną z łupiny - drobno pokroić w kostkę i wrzucić je do przygotowanej miski.
Dodać odcedzoną kukurydzę i groszek oraz jajka pokrojone również w drobną kostkę. Wszystko dokładnie mieszamy i przyprawiamy. Dodajemy majonez i jeszcze raz wszystko mieszamy.
Przygotowaną sałatkę wykładamy na talerz i dekorujemy wg uznania. SMACZNEGO