Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 462
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 99
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 176
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 135
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 462
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 99
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 176
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 135
Składniki
Jajka ugotować na twardo.Koperek i szczypiorek posiekac.Jogurt wymieszać z musztardą.Sos przyprawić solą i cukrem.Dodac posiekaną zieleninę.Jajka wystudzic,obrać,pokroić na ćwiartki.Wędlinę pokroić w romby.sałate oczyśćić,umyć,porwać na kawałki.Pomidory umyć,pokroić na polówki.Kukurydzę osąszyć na sitku.Salatę,pomidory.wędlinę,jajka i kukurydzę przelożyć do salaterki,przemieszac.Polać sosem jogurtowym.Pozostaly sos podawać osobną.