Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na szybko do obiadu
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 323
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 52
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1152
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 323
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 52
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1152
Składniki
Fasolkę szparagową gotujemy i odstawiamy do wystygnięcia . Następnie kroimy fasolkę szparagową na małe kawałki ,dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę,koperek. Doprawiamy solą,pieprzem,szczypta cukru,oraz octem i olejem .Mieszamy i gotowe :)