Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na szybko do obiadu
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 137
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 428
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 137
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 428
Składniki
Fasolkę szparagową gotujemy i odstawiamy do wystygnięcia . Następnie kroimy fasolkę szparagową na małe kawałki ,dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę,koperek. Doprawiamy solą,pieprzem,szczypta cukru,oraz octem i olejem .Mieszamy i gotowe :)