Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na szybko do obiadu
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 492
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 938
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 492
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 938
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Składniki
Fasolkę szparagową gotujemy i odstawiamy do wystygnięcia . Następnie kroimy fasolkę szparagową na małe kawałki ,dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę,koperek. Doprawiamy solą,pieprzem,szczypta cukru,oraz octem i olejem .Mieszamy i gotowe :)