Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na szybko do obiadu
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 621
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 437
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1550
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 621
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 437
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1550
Składniki
Fasolkę szparagową gotujemy i odstawiamy do wystygnięcia . Następnie kroimy fasolkę szparagową na małe kawałki ,dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę,koperek. Doprawiamy solą,pieprzem,szczypta cukru,oraz octem i olejem .Mieszamy i gotowe :)