Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa, łatwa do zrobienia
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 67
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 360
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1628
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 67
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 360
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1628
Składniki
rozdzielić liście kapusty, opłukać i wysuszyć. Liście pokroić w paski. Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Wszstko wymieszać. Dodać seler konserwowy. Majonez, około 5-6 łyżek wymieszać z 3-4 łyżkami gęstej śmietany. Aby sałatka nie podeszła wodą, doprawiamy ją solą i pieprzem tuż przed podaniem. Również przed podaniem polewamy ją majonezem wymieszanym ze śmietaną. Sałatka smakuje doskonale jako dodatek do wędlin.