Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie w przygotowaniu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8384
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 499
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8384
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 499
Składniki
Makaron ugotować i gorący wymieszać z oliwą i świeżym zgniecionym czosnkiem.Pomidory odsączyć z zalewy i posiekać drobno.Do zimnego makaronu dodać pomidory,fetę z koszyczka i fetę w zalewie ( razem z zalewą ) . Doprawić bazylią i czosnkiem
Zasada w tej sałatce jest prosta nie dodajemy nowych składników tylko zwiększamy lub zmniejszamy ilosć.