Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 602
Polecam.
Odsłon: 560
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 55
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 52
...ale pyszny.
Odsłon: 602
Polecam.
Odsłon: 560
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 55
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 52
Składniki
przygotować miskę z płaskim dnem (najlepiej przezroczystą) Na spód dajemy białka z wcześniej ugotowanych jajek(pokrojone w kostkę) tak aby zakryły cale dno Potem warstwowo kukurydzę, tuńczyk (wcześniej wyciśnięty) majonez,cebula w kostkę, ogórki w kostkę, ser starty na grubej tarce, jeszcze raz majone Na wierzch posypujemy żółtkami z wcześniej ugotowanych jajek