Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
przygotować miskę z płaskim dnem (najlepiej przezroczystą) Na spód dajemy białka z wcześniej ugotowanych jajek(pokrojone w kostkę) tak aby zakryły cale dno Potem warstwowo kukurydzę, tuńczyk (wcześniej wyciśnięty) majonez,cebula w kostkę, ogórki w kostkę, ser starty na grubej tarce, jeszcze raz majone Na wierzch posypujemy żółtkami z wcześniej ugotowanych jajek