Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11044
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6332
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13305
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11044
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6332
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13305
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5068
Składniki
Zupki chińskie wsypujemy do miski dodajemy przyprawy oprócz [TŁUSZCZU/OLEJU] Zalewamy to 1-1,5 szkl. wrzątkiem. Czekamy aż makaron spęczniej następnie zupke chińska dajemy na durszlak.
Kroimy por;kapustę pekińską (bardzo drobno potem przysypujemy ją sola zeby zmiękła)
Paprykę i ogórki kroimy w kostkę
Jajka gotujemy na twardo i potem przez siteczko.
Wszytko wsypujemy do jedniej miski mieszamy dodajemy majonez.
Koniec