Sałatki Przepis na:
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Zupki chińskie wsypujemy do miski dodajemy przyprawy oprócz [TŁUSZCZU/OLEJU] Zalewamy to 1-1,5 szkl. wrzątkiem. Czekamy aż makaron spęczniej następnie zupke chińska dajemy na durszlak.
Kroimy por;kapustę pekińską (bardzo drobno potem przysypujemy ją sola zeby zmiękła)
Paprykę i ogórki kroimy w kostkę
Jajka gotujemy na twardo i potem przez siteczko.
Wszytko wsypujemy do jedniej miski mieszamy dodajemy majonez.
Koniec
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

katarakta 01 marca 2010Zgłoś do usunięcia
twórcze xD nie wpadłabym na to... kiedyś też kombinowałam z makaronikiem z zupek chińskich Polecam smażony z przyprawami i wszystkim, co podleci pod rekę;)0 Kto głosował? | Odpowiedz