Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
Zupki chińskie wsypujemy do miski dodajemy przyprawy oprócz [TŁUSZCZU/OLEJU] Zalewamy to 1-1,5 szkl. wrzątkiem. Czekamy aż makaron spęczniej następnie zupke chińska dajemy na durszlak.
Kroimy por;kapustę pekińską (bardzo drobno potem przysypujemy ją sola zeby zmiękła)
Paprykę i ogórki kroimy w kostkę
Jajka gotujemy na twardo i potem przez siteczko.
Wszytko wsypujemy do jedniej miski mieszamy dodajemy majonez.
Koniec