Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 983
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12880
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 983
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12880
Składniki
Kapustę poszatkować. Włożyć do miski, wymieszać z solą i mocno ugnieść. Przykryć talerzykiem, obciążyć i odstawić na co najmniej 2 h.
Kapustę odcisnąć, wymieszać ze startymi na grubej tarce jabłkiem i marchewką, posiekaną w kostkę cebulą i olejem. Doprawić do smaku solą i sokiem z cytryny.