Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1225
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 440
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1309
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1225
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 440
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1309
Składniki
Kapustę poszatkować. Włożyć do miski, wymieszać z solą i mocno ugnieść. Przykryć talerzykiem, obciążyć i odstawić na co najmniej 2 h.
Kapustę odcisnąć, wymieszać ze startymi na grubej tarce jabłkiem i marchewką, posiekaną w kostkę cebulą i olejem. Doprawić do smaku solą i sokiem z cytryny.