Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8535
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 570
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8535
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 570
Składniki
tuńczyka odsączyć z oleju, kukurydzę z zalewy w wrzucić do miski, Ananasa pokroić w kostkę (sok wypić;) i dorzucić do kukurydzy i tuńczyka. Dołożyć 2-3 łyżki majonezu (wedle uznania) i delikatnie posypać szczyptą papryki ostrej albo pieprzu cayenne ;) SMACZNEGO ;)