Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezapomniane smaki z dzieciństwa. Pieczone na kuchni na śniadanie, albo na kolację . Podawane z kawa zbożowa z mlekiem i świeżym masełkiem
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11931
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6797
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11931
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6797
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Składniki
Kefir podgrzać, ciepły wlać do mąki zmieszanej z solą, sodą i cukrem i zagnieść na gładkie ciasto. Rozwałkować na grubość 1 cm i wykrawać placki. Piec na niezbyt dużym ogniu na blasze kuchni.