Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie zdrowo nawet dzieci będą się zajadać:-):-):-):-):-)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 148
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 246
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 148
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 246
Składniki
Kasze jaglaną bardzo dokładnie kilkakrotnie przepłukać pod bieżącą wodą w ten sposób pozbędziemy sie goryczki po ugotowaniu.Wkładamy kaszę do garnka i zalewamy mlekiem gotujemy z 20 min do momentu kiedy będzie bardzo miękka.Po ugotowaniu wkładamy do blendera dodając slodzidło i wanilię obejmujemy na gładką aksamitną masę Ja podałam z sokiem i świeżymi owocami pycha SMACZNEGO♡♡♡♡