Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy pierwszy raz robiłam szakszukę nie podejrzewałam, że zagości na stałe w moim menu domowym. Przygotowuję ją na różne sposoby i z różnymi dodatkami. Ten jest najprostszy.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 27
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2188
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3358
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 27
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2188
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3358
Składniki
Cebulę pokroiłam w kostkę i zeszkliłam na rozgrzanym maśle. Dodałam pomidory w puszce, sól i kmin rzymski. W trakcie gotowania pomidorów przecisnęłam przez praskę czosnek.
Kiedy już wszystko zaczęło wrzeć zmniejszyłam ogień i łyżką zrobiłam wgłębienia, w które wbiłam jajka. Przykryłam pokrywką i poczekałam aż białko zetnie się.
Przed podaniem posypałam danie szczypiorkiem i oprószyłam pieprzem.