Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niskokaloryczne, błyskawiczne przygotowanie, bardzo łatwa do wykonania Idealne dla zabieganych, dbających o linię kobiet
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4474
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1494
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 435
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4474
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1494
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 435
Składniki
W garnku lub na patelni rozgrzewamy 3-4 łyżki oleju. Brokuł dzielimy na cząstki i wrzucamy na gorący olej. Przykrywamy garnek. W tym czasie kroimy cebulę na plasterki i dorzucamy do garnka. Następnie pomidory i seler pokrojony na kawałki. Całość 3-4 min. dusimy doprawiając solą, pieprzem i tymiankiem. Ja dodaję też pieprz ziołowy a na końcu łyżeczkę masła.
czas przygotowania max 10 min.
Można podać z kurczakiem i/lub z ryżem wtedy będzie pełne ciepłe danie