Do góry

Przekąski Przepis na:

Bułka z pulled pork

Bułka z pulled pork

Autor:

Przepisów i artykułów: 422 Ocena: 8043

Dodano:

Odsłon: 6054

Bułka z pulled pork

Składniki

  • 4 ulubione bułki
  • 2 szklanki pulled pork
  • 1 duża czerwona cebula
  • 1 duży ogórek kiszony
  • 1 opakowanie małego jogurtu naturalnego
  • 1 czubata łyżka chrzanu
  • pół łyżeczki musztardy
  • sól
3-4 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Bułki kroimy na pół i podgrzewamy w piekarniku. Mięso też można chwilę podgrzać. Cebulę i ogórek kroimy w plasterki. Jogurt, musztardę i chrzan mieszamy w słoiku, doprawiamy solą. Na dolną bułkę wlewamy odrobinę sosu z pieczenia mięsa, później nakładamy mięso, ogórek z cebulą, całość polewamy sosem, zamykamy drugą połową bułki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń