Do góry

Śniadania Przepis na:

Kiełbasy smażone z cebulą i musztardą francuską

Kiełbasy smażone z cebulą i musztardą francuską

Autor:

Przepisów i artykułów: 461 Ocena: 9232

Dodano:

Odsłon: 634

Kiełbasy smażone z cebulą i musztardą francuską

Składniki

  • 8 małych cienkich kiełbas
  • 2 duże cebule
  • 2 łyżeczki musztardy francuskiej
  • duża szczypta suszonego rozmarynu
  • 1 liść laurowy
  • sól
  • pieprz
  • olej rzepakowy
3-4 os. 30 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Cebule kroimy w piórka i wrzucamy na rozgrzany olej, dodajemy do nich liść laurowy i smażymy na małym ogniu około 10 minut. Ściągamy je z patelni. Na tej samej patelni smażymy do zrumienienia kiełbaski, pokrojone w mniejsze kawałki. Do kiełbas dodajemy rozmaryn, cebulę, musztardę, sól i pieprz, wszystko dokładnie mieszamy i smażymy 2 minuty.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (11)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń