Do góry

Śniadania Przepis na:

Tuńczyk z jajkami i kukurydzą

Tuńczyk z jajkami i kukurydzą

Autor:

Przepisów i artykułów: 463 Ocena: 9571

Dodano:

Odsłon: 15612

Tuńczyk z jajkami i kukurydzą

Składniki

  • 1 puszka tuńczyka w kawałkach (ja użyłam w oleju)
  • 4 jajka
  • pół puszki kukurydzy
  • pół małej cebuli
  • 1 ząbek czosnku
  • 200 ml jogurtu naturalnego
  • 1 łyżka majonezu
  • 1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
  • sól
  • pieprz
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobną kostkę, wrzucamy do miski. Dodajemy do tego tuńczyka, pokrojoną drobno cebulę, rozdrobniony czosnek, jogurt, majonez, natkę. Doprawiamy solą i świeżo zmielonym pierzem, dokładnie mieszamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń