Tatar,pyszna potrawa lecz ten przepis dalece odbiego od tego prawdziwego .Po pierwsze mięso czyli polędwica po drugie nie jajka tylko same żółtka po trzecie ogórek konserwowy,pieprz z młynka ,dobra sół morskai drobno pokrojona krucha cebula ,obowiązkowo magi.Polecam takiego tatara,napewno się nie zawiedziesz
Komentarze do przepisu (4)

Konto usunięte 31 sierpnia 2014Zgłoś do usunięcia
Stary-a to coś nawet koło tatara nie leżało3 Kto głosował? | Odpowiedz

maxymil 01 czerwca 2013Zgłoś do usunięcia
Tatar,pyszna potrawa lecz ten przepis dalece odbiego od tego prawdziwego .Po pierwsze mięso czyli polędwica po drugie nie jajka tylko same żółtka po trzecie ogórek konserwowy,pieprz z młynka ,dobra sół morskai drobno pokrojona krucha cebula ,obowiązkowo magi.Polecam takiego tatara,napewno się nie zawiedziesz6 Kto głosował? | Odpowiedz

pumcia 01 stycznia 2009Zgłoś do usunięcia
Nie masz pojecia jak sie robi tatar2 Kto głosował? | Odpowiedz

jkulak 19 marca 2008Zgłoś do usunięcia
Grubo jest, niedługo znów to przyprawię!0 Kto głosował? | Odpowiedz