Do góry

Desery Przepis na:

Bezy sultanskie bezy z dziurka beza szwajcarska dekoracje

Bezy sultanskie bezy z dziurka beza szwajcarska dekoracje

Autor:

Przepisów i artykułów: 57 Ocena: 164

Dodano:

Odsłon: 135

Bezy,doskonale jako dekoracje do ciast,deserów,tortów!POLECAM!

Składniki

  • 4 bialka
  • 240g cukru
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Bezy sultanskie bezy z dziurka beza szwajcarska dekoracje

Przygotowanie

  1. Bialka z cukrem podgrzewamy w kapieli wodnej do max.60 stopni,nastepnie ubijamy w mikserze na najwyzszych obrotach prze dobre 10 mni.

  2. bezy wyciskamy na blache i suszymy na 90stopnie,termoobieg ok.2 godz.

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń