Do góry

Dodatki Przepis na:

Salsa z ogórków kiszonych

Salsa z ogórków kiszonych

Autor:

Przepisów i artykułów: 464 Ocena: 9655

Dodano:

Odsłon: 10257

Salsa z ogórków kiszonych

Składniki

  • 2 ogórki kiszone
  • 1 mała czerwona cebula
  • 1 łyżeczka poszatkowanego koperku
  • pół łyżeczki miodu
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżka oliwy extra virgin
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ogórki i cebulę roimy w drobną kostkę. Miód mieszamy z oliwą i przyprawami. Do miski wrzucamy ogórki, sos i poszatkowany koperek. Wkładamy do lodówki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 27 lutego Solo i w duecie. Przepyszna sama, idealna do mięsiwa, lub ulubionej rybki :) Miodzio ;P

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Dolcevita-in-my-kitchen 27 lutego Jakie to smaczne, chyba zaraz zrobie, bo nabralam ochoty na cos kwasnego :-) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń