Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 188
Dodano: 13.07.2016
Odsłon: 22871
5-6 os. | > 60 min | łatwe | tanie |
Boczek natrzeć przyprawami oraz zmiażdżonym czosnkiem.Cebulę pokroić w półplasterki i położyć na boczku.Zwinąć w ciasny rulon,tak by przyprawy były wewnątrz i mocno obwinąć nicią.Odstawić na kila godzin do lodówki.Na patelni rozgrzać sklarowane masło i z każdej strony obsmażyć boczek.Przełożyć do naczynia żaroodpornego.Boczek podlać wodą.Piec pod przykryciem ok.2 godz. w temp. 200 stopni.
Smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Futka 25 października 2016Zgłoś do usunięcia
Idealny! :) Odpowiedzi: 1 ▼10 Kto głosował? | Odpowiedz