Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuje z chlebem upieczonym własnoręcznie
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 511
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 42
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1188
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 511
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 42
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1188
Składniki
Boczek natrzeć przyprawami oraz zmiażdżonym czosnkiem.Cebulę pokroić w półplasterki i położyć na boczku.Zwinąć w ciasny rulon,tak by przyprawy były wewnątrz i mocno obwinąć nicią.Odstawić na kila godzin do lodówki.Na patelni rozgrzać sklarowane masło i z każdej strony obsmażyć boczek.Przełożyć do naczynia żaroodpornego.Boczek podlać wodą.Piec pod przykryciem ok.2 godz. w temp. 200 stopni. Smacznego!