Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuje z chlebem upieczonym własnoręcznie
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4275
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2563
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2753
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11213
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4275
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2563
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2753
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11213
Składniki
Boczek natrzeć przyprawami oraz zmiażdżonym czosnkiem.Cebulę pokroić w półplasterki i położyć na boczku.Zwinąć w ciasny rulon,tak by przyprawy były wewnątrz i mocno obwinąć nicią.Odstawić na kila godzin do lodówki.Na patelni rozgrzać sklarowane masło i z każdej strony obsmażyć boczek.Przełożyć do naczynia żaroodpornego.Boczek podlać wodą.Piec pod przykryciem ok.2 godz. w temp. 200 stopni. Smacznego!