Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa łatwa w przygotowaniu, tania, ale za to jaka smaczna!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68348
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2017
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68348
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2017
Składniki
Kostkę rosołową rozpuścić w 1/2 l wrzącej wody. Do żółtka w garnuszku wlać powoli gorący bulion (ale nie wrzący , bo żółtko się zetnie), wymieszać. Rozlać na porcje i do każdej dodać trochę siekanej natki pietruszki. Smacznego!