Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa łatwa w przygotowaniu, tania, ale za to jaka smaczna!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Kostkę rosołową rozpuścić w 1/2 l wrzącej wody. Do żółtka w garnuszku wlać powoli gorący bulion (ale nie wrzący , bo żółtko się zetnie), wymieszać. Rozlać na porcje i do każdej dodać trochę siekanej natki pietruszki. Smacznego!