Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki i wykwintny dodatek do potraw. Idealnie pasuje do dań z grilla i ziemniaczków.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2600
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2600
Składniki
Cebulę obieramy i cienko kroimy. Smażymy na maśle aż będzie miękka i złocista. Dodajemy cukier i ocet winny. Gotujemy bez przykrycia przez ok. 25-30 min, od czasu do czasu mieszając, aż cebula lekko się skarmelizuje i będzie bardzo miękka.