Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki i wykwintny dodatek do potraw. Idealnie pasuje do dań z grilla i ziemniaczków.
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 129
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 114
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 68
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 79
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 72
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 129
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 114
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 68
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 79
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 72
Składniki
Cebulę obieramy i cienko kroimy. Smażymy na maśle aż będzie miękka i złocista. Dodajemy cukier i ocet winny. Gotujemy bez przykrycia przez ok. 25-30 min, od czasu do czasu mieszając, aż cebula lekko się skarmelizuje i będzie bardzo miękka.