Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zostało mi pare nalesników i miały zastąpic makaron do zupy ale nie chciało mi sie gotowac zupy a zostal mi olej ze smażenia kotletów i tak powstały "chipsy"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 222
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 438
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 467
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 222
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 438
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 467
Składniki
Zwinąć naleśniki w ruloniki i pokroić w paski od 0,5 do 1 cm,rozwinąć smarzyć na rozgrzanym oleju parę minut potrząsając od czasu do czasu patelnią aż "chipsy " ładnie się zrumienią. Można użyć oleju pozostałego z innego smażenia,można dodać zaromatyzować olej czosnkiem. Doskonale też zastępują grzanki w zupie kremowej.