Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zostało mi pare nalesników i miały zastąpic makaron do zupy ale nie chciało mi sie gotowac zupy a zostal mi olej ze smażenia kotletów i tak powstały "chipsy"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34112
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1289
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34112
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1289
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Składniki
Zwinąć naleśniki w ruloniki i pokroić w paski od 0,5 do 1 cm,rozwinąć smarzyć na rozgrzanym oleju parę minut potrząsając od czasu do czasu patelnią aż "chipsy " ładnie się zrumienią. Można użyć oleju pozostałego z innego smażenia,można dodać zaromatyzować olej czosnkiem. Doskonale też zastępują grzanki w zupie kremowej.