Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 282
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 128
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 282
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 128
Składniki
Ziemniaki obieramy i kroimy na półprzeźroczyste plasterki, a następnie odsączamy z nich nadmiar wody ręcznikiem papierowym.
Przyprawiamy dużą ilością papryki i soli, nie zapominając o szczypcie cukru.
Smażymy na głębokim oleju do chrupkości i odkładamy na ręcznik papierowy by odsączyć nadmiar oleju i wkładamy do miski.