Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29267
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2216
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29267
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2216
Składniki
Ziemniaki obieramy i kroimy na półprzeźroczyste plasterki, a następnie odsączamy z nich nadmiar wody ręcznikiem papierowym.
Przyprawiamy dużą ilością papryki i soli, nie zapominając o szczypcie cukru.
Smażymy na głębokim oleju do chrupkości i odkładamy na ręcznik papierowy by odsączyć nadmiar oleju i wkładamy do miski.