Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 258
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 258
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Ziemniaki obieramy i kroimy na półprzeźroczyste plasterki, a następnie odsączamy z nich nadmiar wody ręcznikiem papierowym.
Przyprawiamy dużą ilością papryki i soli, nie zapominając o szczypcie cukru.
Smażymy na głębokim oleju do chrupkości i odkładamy na ręcznik papierowy by odsączyć nadmiar oleju i wkładamy do miski.