Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-07-2011
szybkie w przygotowaniu, dobre na obiad, przekąskę i każdą imprezę !!
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22704
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15068
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4814
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45165
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 695
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22704
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15068
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4814
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45165
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 695
Składniki
Na maśle podsmażam cebulę i dodaję starte pieczarki. Smażę do momentu aż wyparuje woda z pieczarek. Solę i pieprzę do smaku.
Ciasto francuskie kupuję w biedronce zwinięte w rulon. Rozwijam je, kroję na kawałki. kładę na nie farsz i zawijam w kopertę.
Koperty układam na blaszy, na papierze do pieczenia, wkładam do piekarnika nagrzanego do 230 stopni C na około 12-15 minut, aż będą mocno zarumienione. Smacznego!!