Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-07-2011
szybkie w przygotowaniu, dobre na obiad, przekąskę i każdą imprezę !!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67372
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1827
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67372
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1827
Składniki
Na maśle podsmażam cebulę i dodaję starte pieczarki. Smażę do momentu aż wyparuje woda z pieczarek. Solę i pieprzę do smaku.
Ciasto francuskie kupuję w biedronce zwinięte w rulon. Rozwijam je, kroję na kawałki. kładę na nie farsz i zawijam w kopertę.
Koperty układam na blaszy, na papierze do pieczenia, wkładam do piekarnika nagrzanego do 230 stopni C na około 12-15 minut, aż będą mocno zarumienione. Smacznego!!