Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-07-2011
szybkie w przygotowaniu, dobre na obiad, przekąskę i każdą imprezę !!
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88657
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11870
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1927
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88657
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11870
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1927
Składniki
Na maśle podsmażam cebulę i dodaję starte pieczarki. Smażę do momentu aż wyparuje woda z pieczarek. Solę i pieprzę do smaku.
Ciasto francuskie kupuję w biedronce zwinięte w rulon. Rozwijam je, kroję na kawałki. kładę na nie farsz i zawijam w kopertę.
Koperty układam na blaszy, na papierze do pieczenia, wkładam do piekarnika nagrzanego do 230 stopni C na około 12-15 minut, aż będą mocno zarumienione. Smacznego!!