Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-07-2011
szybkie w przygotowaniu, dobre na obiad, przekąskę i każdą imprezę !!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 807
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8163
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13035
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 375
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 128
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2239
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 807
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8163
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13035
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 375
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 128
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2239
Składniki
Na maśle podsmażam cebulę i dodaję starte pieczarki. Smażę do momentu aż wyparuje woda z pieczarek. Solę i pieprzę do smaku.
Ciasto francuskie kupuję w biedronce zwinięte w rulon. Rozwijam je, kroję na kawałki. kładę na nie farsz i zawijam w kopertę.
Koperty układam na blaszy, na papierze do pieczenia, wkładam do piekarnika nagrzanego do 230 stopni C na około 12-15 minut, aż będą mocno zarumienione. Smacznego!!