Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto te jest przysmakiem w północnej Francji na pograniczu Estnii wschodniej ludnośc bardzo szczyci sobie te ciasto Polecam Wam!!!
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 947
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 346
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 150
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2686
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 947
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 346
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 150
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2686
Składniki
2 jaja rozmieszać z drożdżami , ugotowane mleko z maślanką wlać do jaj dodać mąkę pszenną i wyrobić ciasto . Następnie na dużym ogniu rozgrzać olej wsypać grzyby następnie maślanke rozrobić z żelatyną i wlać do grzybów dodać cebuli startej doprawić i wymieszać następnie odstawić wywar na 4 dni aż nabierze smaku tymczasem kładziemy ciasto na blaszy wykładamy grzyby i wkładamy do pieca na 45min w 200 stopni celcjusza