Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto te jest przysmakiem w północnej Francji na pograniczu Estnii wschodniej ludnośc bardzo szczyci sobie te ciasto Polecam Wam!!!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2961
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422059
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2224
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2961
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422059
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2224
Składniki
2 jaja rozmieszać z drożdżami , ugotowane mleko z maślanką wlać do jaj dodać mąkę pszenną i wyrobić ciasto . Następnie na dużym ogniu rozgrzać olej wsypać grzyby następnie maślanke rozrobić z żelatyną i wlać do grzybów dodać cebuli startej doprawić i wymieszać następnie odstawić wywar na 4 dni aż nabierze smaku tymczasem kładziemy ciasto na blaszy wykładamy grzyby i wkładamy do pieca na 45min w 200 stopni celcjusza