Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto te jest przysmakiem w północnej Francji na pograniczu Estnii wschodniej ludnośc bardzo szczyci sobie te ciasto Polecam Wam!!!
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 500
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 119
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 79
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem przyprawy do piernika...
Odsłon: 164
Łosoś teryiaki to aromatyczne, wręcz ekskluzywne danie na specjalne okazje. J...
Odsłon: 741
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 500
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 119
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 79
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem przyprawy do piernika...
Odsłon: 164
Łosoś teryiaki to aromatyczne, wręcz ekskluzywne danie na specjalne okazje. J...
Odsłon: 741
Składniki
2 jaja rozmieszać z drożdżami , ugotowane mleko z maślanką wlać do jaj dodać mąkę pszenną i wyrobić ciasto . Następnie na dużym ogniu rozgrzać olej wsypać grzyby następnie maślanke rozrobić z żelatyną i wlać do grzybów dodać cebuli startej doprawić i wymieszać następnie odstawić wywar na 4 dni aż nabierze smaku tymczasem kładziemy ciasto na blaszy wykładamy grzyby i wkładamy do pieca na 45min w 200 stopni celcjusza