Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto te jest przysmakiem w północnej Francji na pograniczu Estnii wschodniej ludnośc bardzo szczyci sobie te ciasto Polecam Wam!!!
Pyszna, pożywna z makaronem świderki. Polecam.
Odsłon: 41
Pomysł na ten przepis zrodził się w mojej głowie jakiś czas temu, a dopiero w...
Odsłon: 678
Pyszna, pożywna z makaronem świderki. Polecam.
Odsłon: 41
Pomysł na ten przepis zrodził się w mojej głowie jakiś czas temu, a dopiero w...
Odsłon: 678
Składniki
2 jaja rozmieszać z drożdżami , ugotowane mleko z maślanką wlać do jaj dodać mąkę pszenną i wyrobić ciasto . Następnie na dużym ogniu rozgrzać olej wsypać grzyby następnie maślanke rozrobić z żelatyną i wlać do grzybów dodać cebuli startej doprawić i wymieszać następnie odstawić wywar na 4 dni aż nabierze smaku tymczasem kładziemy ciasto na blaszy wykładamy grzyby i wkładamy do pieca na 45min w 200 stopni celcjusza