Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto te jest przysmakiem w północnej Francji na pograniczu Estnii wschodniej ludnośc bardzo szczyci sobie te ciasto Polecam Wam!!!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117924
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8321
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3095
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2041
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1502
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117924
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8321
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3095
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2041
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1502
Składniki
2 jaja rozmieszać z drożdżami , ugotowane mleko z maślanką wlać do jaj dodać mąkę pszenną i wyrobić ciasto . Następnie na dużym ogniu rozgrzać olej wsypać grzyby następnie maślanke rozrobić z żelatyną i wlać do grzybów dodać cebuli startej doprawić i wymieszać następnie odstawić wywar na 4 dni aż nabierze smaku tymczasem kładziemy ciasto na blaszy wykładamy grzyby i wkładamy do pieca na 45min w 200 stopni celcjusza